Lämna second hand.

Återbruket är ett samarbete mellan LSR och LISA (Landskronas idrottsföreningars samorganisation). LISA driver Återbruket och LSR sponsrar genom att upplåta en röd container där Landskronaborna kan lägga saker som går att återanvända. LSR står dessutom för butikslokalens hyreskostnad. LISA driver butiken med hjälp av medlemsföreningar, som får del av intäkterna. Idrottsföreningar som behöver intäkter kan via LISA anmäla sitt intresse för att arbeta i butiken. Återbrukets butik finns på Eriksgatan 14B.

Myrorna har en klädinsamling på åvc i Landskrona. År 2016 samlade Myrorna in 8 000 ton kläder och tusentals prylar, böcker och möbler i hela landet.

Malvan har ett stort, blått kärl på åvc i Landskrona. Genom Malvan samlar LSR här in kläder till behövande i Landskrona. Malvan har butik på Drottninggatan 19 i Landskrona.

Emmaus har ett samarbete med LSR på åvc i Svalöv, där Emmaus har en container. Här kan du lämna kläder som säljs i Emmaus lokaler i Fredriksdal, Ask 1790 mellan Marieholm och Röstånga.